Pulpe dezosate cu naut si rosii cherry la cuptor


Reţeta asta am vazut-o pe blogul Laurei Adamache şi cum noi eram în pregătiri culinare pentru sfinţirea căsuţei noastre şi mi-am zis că un astfel de preparat va fi pe placul musafirilor (şi ochios şi gustos, ce poţi cere mai mult?) . Şi aşa a şi fost cu câteva mici excepţii de vârsta a 3-a , mai conservatoare decât prevede legea (nu că nu le-a plăcut, dar nu ştiau ce-i aia şi nici n-au încercat). Mai bine pentru noi, că am avut mai multe porţii.

Ingrediente:

12 pulpe dezosate de pui,
600 gr năut din conservă / prefiert înainte după metoda de aici,
500 gr rosii cherry, 
rozmarin, cimbru, pătrunjel, 
5 căţei usturoi, 
sare, piper


Preparare:

Spalam pulpele si le condimentam după care le asezăm în tavă.

Adăugăm năutul fiert (sau dacă folositi din conserva , scurs de apă) . Presărăm mirodeniile şi stropim cu ulei de măsline.Punem si roşiile.

Dăm tava la cuptorul încins la 220 grade pentru 45 minute.


S-aveţi pofta!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei

Ceapa umpluta cu ciuperci si dovlecel, la cuptor