Carnaciori in foietaj


Pe zi ce trece îmi dau seama ca am multe reţete, care pentru mine au devenit rutină, pe care nu le-am publicat pe blog. Cum este şi cea de cârnăciori în foietaj . E o retetă pe care o fac la mai toate mesele mai „festive” să le spun aşa. Că-i Paşte, că-i Crăciun, că-i zi de naştere, hop şi cârnăciorii în foietaj. Ce-i drept se fac şi uşor şi dau bine pe platou.


Ingrediente:

1 foaie aluat foietaj,
5 cârnăciori ,
1 ou,
seminţe de in, susan, mac


Preparare:

Tăiem aluatul în fâşii groase de 1 cm grosime şi cam 5 cm lungime. Tăiem cârnaţii în bucăţi de 4 cm lungime şi îi înfăşurăm în aluat. Îi aşezăm în tava şi i ungem cu ou bătut.


Presărăm seminţele şi dăm la cuptor pentru aproximativ 30-35 minute. 




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coniac de cafea (de casa)

Cascaval de casa, dupa reteta mamei, sub supravegherea mamei

Ceapa umpluta cu ciuperci si dovlecel, la cuptor