joi, 9 martie 2017

Bilute de branza


Simple, rapide si de efect. Asa as cataloga eu aceste aperitive delicioase si mai ales sanatoase .
Si imbracate-n haine de sarbatoare, vor atrage multe priviri la masa.


Ingrediente:

branza de burduf (de capra),
ceapa rosie, 
boia de ardei iute/dulce, 
mac, 
marar verde


Preparare:

Tocam ceapa marunt si o adaugam peste branza. Amestecam si formam bilute de marimea unei boabe de strugure (din aia altoita).

Tavalim fiecare biluta prin mac sau marar tocat, sau prin orice alt ingredient va place (pot fi seminte de susan, de in, ceapa verde....) si le asezam pe platou dupa care le dam la rece cel putin o ora.

Pentru a fi mai usor de servit , le puteti infinge cate o scobitoare, sau puteti pune o bobita de strugure in mijloc.



Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...