marți, 27 octombrie 2015

Gustare cu crema de branza si dovleac copt


Cand ai la dispozitie un tub cu 100% ingrediente naturale nu poti decat sa profiti din plin si sa savurezi noul #buzztartino in diferite combinatii. Daca zilele trecute v-am povestit de savuroasa branza cu rosii, astazi va fac cunostinta cu o gustare delicioasa cu crema de branza tartinabila Natur si dovleac copt. 

Hochland a lansat pe piata branza tartinabila disponibila în trei sortimente, Natur, Roşii şi Spanac. Noul produs este realizat din ingrediente naturale şi a fost creat pentru a le aduce o nouă sursă de inspiraţie în bucătărie celor care îşi doresc să se bucure de sandvişuri savuroase.

În plus, Hochland Tartino vine într-un ambalaj inovator: un tub, cu forme integrate: steluţă, trifoi şi spaghetti, ce modelează brânza diferit în funcţie de fiecare sortiment. 

Cele trei sortimente Hochland Tartino, Natur, Roşii şi Spanac, sunt disponibile în ambalaj de 100 gr.


Ingrediente:

2 felii paine neagra, 
crema de branza natur, 
4 felii dovleac copt
sare, piper


Preparare:

Feliem dovleacul , il asezam in tava, il stropim cu ulei de masline si-l dam la cuptor pana devine moale si rumen  (cam 20 minute).

Intindem pe feliile de paine un strat generos de crema de branza.

Peste acesta asezam feliile de dovleac copt.

Presaram cu sare si piper si savuram.


Postarea face parte din campania Hochland  "Pune un zambet in fiecare sandvis cu noul Hochland Tartino!  " lansata de BuzzStore Romania !

2 comentarii:

Lubita Iancu spunea...

Deliciu!!tie-ti las dovleacul,eu restul bine??
Pup draga mea!

Monya spunea...

Multumesc. Merge si asa. Dar nu mai bine facem jumi-juma?

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...