luni, 15 iunie 2015

Oua de rata in crusta de pesmet


Reteta merge la Lulu draga mea prietena "virtuala" nu imaginara ! deocamdata. Pe langa blogul cu retete delicioase, Lulu are un suflet extraordinar si o voce calda si blanda pe care as asculta-o ore intregi. Doamna va multumesc ca existati si sunt fericita ca va cunosc ! Va pup si va imbratisez cu drag. Virtual deocamdata, asa cum este si tema provocarii gazduite luna aceasta de Simona - "imbratisari virtuale"

Ingrediente:

1 ou rata, 
o legatura patrunjel, 
1 felie mozzarela ,
1 lingura pesmet


Preparare:

Fierbem oul de rata , 7 minute si-l curatam de coaja.

Trecem oul prin pesmet si-l prajim in ulei incins. Il scoatem pe un servetel.

Patrunjelul il taiem marunt si-l punem in ulei incins maxim 1 minut.

Pe o farfurie asezam patrunjelul, o felie de branza si oul si servim.


S-aveti pofta !

2 comentarii:

Lubita Iancu spunea...

Ete na,ca m-ai facut sa lacrimez si cum eu sunt o mare plangacioasaaaa.....!!!
Iti multumesc mult te pupacesc dar si pe frumusetea ta mica!

Monya spunea...

uuffff....va pup si va imbratisez cu drag !

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...