marți, 16 iunie 2015

Legume la gratar


La fiecare gratar, incercam sa pregatim o garnitura mai "speciala" pe langa banala carne. Ba facem cartofi in jar cu sunca si un cub de unt, ba legume mexicane in folie, ba ciuperci pe gratar... De data asta am avut un mix de legume. Simple si gustoase. Unele dulci, altele mai iuti. Pentru toate gusturile. 


Ingrediente:

1 vanata, 
1 dovlecel, 
5-6 ciuperci, 
5 ardei iuti, 
5-6 fire ceapa verde, 
5-6 fire usturoi verde,
sare, piper, 



Preparare:

Spalam legumele, le stergem cu un prosop de hartie si le taiem felii. 

Ciupercilor le indepartam coditele si punem in mijloc cate o bucatica de branza / cascaval. 

Le presaram cu sare si piper si le punem pe gratarul incins. Le lasam 1-2 minute pe fiecare parte  si gata. 

Noi am avut pe langa clasica ceapa si vesnicul usturoi uscat si cateva fire de ceapa verde si usturoi la gratar. 


Sunt absolut delicioase, chiar si fara o bucatica de carne ca si garnitura :))


Reteta a fost creata dupa o incursiune in bucataria virtuala in care Mishu gateste numai bunatati si merge la Provocarea secreta de iunie gazduita de Kadia. 

2 comentarii:

Lubita Iancu spunea...

Bun gratarelul tau,si noi am facut ceva asemanator
Pup fata draga!

Pizza Sector 4 spunea...

Ce bine arata acele vinete. Super.

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...