marți, 26 mai 2015

Ficat de iepure la tava


Azi va las in compania unor ficatei de iepure cu sos de smantana si marar. Simpli. Deliciosi.


Ingrediente:

500 gr ficat iepure, 
sare, piper, 

pt sos:
100 gr smantana, 
2 catei usturoi, 
5-6 fire marar,
sare, piper


Preparare:

Spalam ficatul, il condimentam cu sare si piper si-l asezam intr-o tava pentru cuptor.

Adaugam 4 linguri ulei de masline si  100 ml apa si dam la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.

Preparam sosul:

  • tocam mararul si usturoiul si le adaugam peste smantana.
  • potrivim de gust cu sare si piper si amestecam. 
Si masa-i gata. E absolut delicios. Va sfatuiesc sa-l incercati. 



S-aveti pofta !

2 comentarii:

miki_mariana spunea...

Super bun a iesit..doar in loc de marar am pus patrunjel

Monya spunea...

Ma bucur !
Sper ca pe viitor sa incercati si alte retete :)

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...