marți, 29 noiembrie 2011

Bors cu peste


Ingrediente:
1 kg. de peste (eu am folosit capetele si cozile de la 2 crapi...restul  le-am prajit)
1 litru apa
1/2 litru bors
zarzavat 
1 ceapa mare
1/2 ceasca de orez
sare
verdeata


Preparare:
Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul tocat Dupa ce a fiert zarzavatul, se adauga orezul si cand acesta este fiert se adauga bucatile de peste. Dupa citeva clocote, se adauga borsul clocotit, turnand cate putin pana se potriveste de acru. Se adauga sare dupa gust si cateva frunze de leustean. Dupa cateva clocote se scot frunzele de leustean.
Cind se serveste, se adauga verdeata tocata(eu nu am avut).

Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...