marți, 7 decembrie 2010

Ficat de porc la gratar

O reteta extrem de simpla, dar care mie imi place la nebunie este ficatul de porc la gratar. Toata lumea face ficat de porc cu sos, mancarica, sau alte minunatii. Eu nu prea ma omor dupa astfel de "complicatii. Prefer sa incing gratarul, sa condimentez feliile de ficat si sa obtin o delicatesa. Cel putin pentru mine.


Ingrediente:

250 gr ficat de porc, 
sare roz de himalaya,
piper


Preparare:

Se spala ficatul si se taie felii cam de 1 cm grosime, dupa care se condimenteaza.

Se incinge gratarul si se unge cu putin ulei sau se freaca cu o jumate de ceapa.

Se aseaza feliile de ficat pe gratar. e intorc pe ambele parti , dupa care se serveste.

Niciun comentariu:

Stuffino Crisan, o locatie cu suflet

    4 zile fantastice în Delta Dunării .      Fiecare poveste are un început, așa că o să încerc sa o iau si eu de la început. Deși, oricum ...